Jan Lavrijsen

Ik ben opgegroeid op een boerderij en samen met mijn familie jarenlang actief geweest in de intensieve veehouderij. De afgelopen 15 jaar ben ik als taxateur actief in alle sectoren van vastgoed.

De complexiteit van landelijk vastgoed komt goed van pas in het taxeren van (groot) zakelijk vastgoed. Het buitengebied verandert en steeds meer (agrarisch gelieerde) bedrijven vestigen zich in het buitengebied.

Op deze wijze ben ik ook het bedrijfsmatig vastgoed ingerold. Hoe groot en complex een bedrijf ook is, wij zijn in staat een adequate taxatie uit te voeren.

De combinatie van werkzaamheden agrarisch en bedrijfsmatig vastgoed heeft erin geresulteerd dat ik ook ben betrokken in het ontwikkelen van taxatiesoftware waarin ik mij met name toespits op rekenmodellen op basis van kasstromen. Daarlangs geef ik nog regelmatig les aan collega taxateurs om kennis te delen.

In mijn werkzame periode als taxateur heb ik altijd de samenwerking gezocht met collega’s. De start van VTCN is de kroon op het werk. De samenwerking heeft eindelijk een vaste vorm gekregen!